KAYALAR KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ‘NİN 27.12.2019 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI27.12.2019

KAYALAR KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ‘NİN 2019 yılı olağan Genel Kurul Toplantısı 27.12.2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran ziyareti 10.12.2019

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran ziyareti

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ersin Kayalar Ankara'daki gorusmeleri çercevesinde IKMIB Başkanımız Sayın Adil Pelister ve BOSAD Başkanımız Sayın Akın Akçalı ile Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran'ı ziyaret etti.

Maliye Bakanlığı Gelirler Daire Başkanı Sayın Bekir Bayraktar'ı ziyareti10.12.2019

Maliye Bakanlığı Gelirler Daire Başkanı Sayın Bekir Bayraktar'ı ziyareti

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ersin Kayalar bugün IKMIB Başkanımız Sayın Adil Pelister ve BOSAD Başkanımız Sayın Akın Akçalı ile

Kayalar Kimya İhracatın Yıldızları Arasında…2013

Kayalar Kimya İhracatın Yıldızları Arasında…

35 yılı aşkın bir süredir yenilikçi anlayışı ile kalite ve yeni teknolojilere önem veren vizyonuyla istikrarlı bir büyüme grafiği çizen Kayalar Kimya, İMMİB tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "2012 İhracatın Yıldızları" Ödül Töreni’nde ödül alarak, başarısını bir kez daha kanıtladı.

Kayalar Kimya’ya Ar-Ge Ödülü !!!2013

Kayalar Kimya’ya Ar-Ge Ödülü !!!

İSO'nun 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 200 milyon liraya yaklaşan cirosu ile yer alan Kayalar Kimya, tüm sektörü bir araya getiren 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı’nda 3 birincilik ve 1 ikincilik ile Ar-Ge ödüllerini topladı...

KAYALAR KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULUNDAN29.08.2019

KAYALAR KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULUNDAN

22/08/2019 tarihinde yapılan Kayalar Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ertelenen 2. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında, şirket sermayesinin 35.100.000,00 TL’den 55.000.000,00 TL’ye çıkartılmasına, artırılan 19.900.00 TL’nin ortaklar tarafından nakden karşılanmasına ve bu sebeple esas mukavelenin 7. maddesinin değiştirilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

SERMAYE ARTIRIMI İLANI11.10.2019

SERMAYE ARTIRIMI İLANI

22/08/2019 tarihinde yapılan Kayalar Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ertelenen 2. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında,

KAYALAR KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN06.12.2019

KAYALAR KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN

İstanbul Ticaret Sicil Memurluğunun 192204 sicil numarasında kayıtlı bulunan Kayalar Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ünvanlı şirketimizin 2018 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem konularını görüşmek ve karara bağlamak üzere 27/12/2019 Cuma günü saat:11:00’de Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesi Tem Yanyol Cad. No:4 Melek Aras Bulvarı No:48 Tuzla, İSTANBUL adresinde yapılacaktır.